multidisciplinair centrum

 

 

 

Meg Geyskens

Klinisch Psycholoog

Opleidingen
Master in de Klinische Psychologie (KU Leuven, 2019)
Basiscursus Schematherapie (Schematherapie Vlaanderen Vzw, 2023)
Bijscholing diverse thema’s (trauma, mindfulness, herstelgericht werken, online werken…) door middel van workshops, studiedagen, webinars,… (doorlopend)Beroepsvereniging
Erkend door de Psychologencommissie (Inschrijvingsnummer: 942125098) en in het bezit van een visum (visumnummer 286710).

Werkervaring
Momenteel werk ik als klinisch psycholoog in CGG De Pont. Daar begeleid ik volwassenen tijdens face-to-face gesprekken en via online hulpverlening. De primaire focus van deze begeleidingen zijn depressieve gevoelens en/of verslaving. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan met laagdrempelige en kortdurende begeleidingen (ELP) in een Sociaal Huis.

Wat betekent psychologische begeleiding voor mij?
Als psycholoog ga ik samen met jou op pad in jouw persoonlijk proces. Tijdens gesprekken zal je mij leren kennen als een warm, nieuwsgierig en geduldig persoon. Naast een luisterend oor vind ik het belangrijk om concrete handvaten te bieden. Zo maken we de brug tussen de gesprekken en jouw dagelijks leven. Iedereen is uniek. Elke begeleiding en ieders proces verloopt dus ook anders.


Wie kan er bij mij terecht?
Volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht met verschillende vragen. Begeleidingen zijn steeds individueel. Indien nodig en gewenst kunnen personen uit de omgeving uitgenodigd worden. Een aantal voorbeelden van thema’s waarmee je jezelf kunt aanmelden:  

  • Depressieve gevoelens
  • Laag zelfbeeld, zelfvertrouwen
  • Stress
  • Grenzen stellen
  • Overmatig alcoholgebruik
  • Angst
  • Problemen in sociale relaties
  • Ondersteuning/vragen bij ADHD (geen diagnostiek)
  • Levens- en identiteitsvragen

Werkwijze
Tijdens het eerste kennismakingsgesprek wil ik vooral jouw verhaal beter leren kennen. We zullen samen jouw vraag en verwachtingen verduidelijken. Daarnaast geef ik ook informatie rond de werking en praktische zaken. De frequentie en duur van de begeleiding is afhankelijk van jouw individuele nood en stemmen we samen af. Een gesprek duurt 50 minuten en bedraagt 70 euro.

CONTACT

Enkel na afspraak via het secretariaat
014/58.82.69
0484/81.01.50

Gelieve minimaal 48 uur op voorhand te verwittigen indien U niet aanwezig kan zijn op uw afspraak.
Bij niet tijdig verwittigen zal een vergoeding aangerekend worden:
- 30 euro indien tussen 24u en 48u.
- 50 euro indien minder dan 24 uur.
 

TARIEVEN/TERUGBETALING

Kostprijs 70 euro per sessie.
De betaling gebeurt na elke sessie - cash of via mobiele betaling.